Flygdag Optands Flygfält

13:e Juni 2015

Prova Motorflyg

Östersunds Flygklubb utbildar till PPL (Private Pilots License) som ger dig friheten att flyga ditt eget eller hyra klubbens flygplan.

Läs MER

Prova Fallskärmshopp

Östersunds Fallskärmsklubb erbjuder tandemhopp. Det är ett utmärkt sätt att prova på fallskärmshoppning för den som är intresserad att gå en kurs. Det är också en perfekt present för den som behöver något spännande.

Läs MER

Prova Gyrokopter

En Gyrokopter ger en helt unik upplevelse, den behöver väldigt kort sträcka för att komma i luften, och annu kortare för att landa. Den är också väldigt enkel att få plats med i garaget, eftersom den inte har några vingar som ska få plats på bredden.

Läs MER

Prova Motorseglare

Östersunds Segelflygklubb välkomnar dig att prova en tur i sin Dimona, en mycket fin motorseglare med bra seglar egenskaper. Upplev känslan av att stänga av motorn i luften och glida fram alldeles tyst med endast naturens energi som din drivkraft.

Läs MER

Kontakt

Vill du komma i kontakt med organisatörerna, skicka ett mail till : info@opeopen.nu eller ring Göran Haraldsson på tel: 070-317 65 48

Organisatörer

Flygdagen Ope Open med Fly-In anordnas av Östersunds Flygklubb i samarbete med Östersunds Segelflygklubb, Östersunds Modellflygklubb, Östersunds Fallskärmsklubb, Jemtlands Veteranbilklubb, Flyg och Lotta Muséet och Teknikland.