Flygdag Optands Flygfält

13:e Juni 2015

Prova på

Prova Fallskärmshopp

Fallskärmshoppning är en extrem sport som man trots det kan njuta av och samtidigt "titta på utsikten över Storsjön och fjällen". I sin lugnaste form kan man hänga i fallskärmen på hög höjd och bara slappna av och i sin extremaste form kan du falla fritt i närmare 500 km/h. Om du vill prova på känslan så är ett tandemhopp det bästa sättet. Du sitter fastspänd i en instruktör som "sköter spakarna" men om du vågar så kan du prova att göra några svängar!

Tandemhopp bokar du via e-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller bokningstelefon 073-831 08 13. Presentkort säljs på direkt från klubben (ring eller mejla) och kostar 2600 kr men det går även att betala kontant på plats då kostar det 2800 kr.

Östersunds Fallskärmsklubb

Kontakt

Vill du komma i kontakt med organisatörerna, skicka ett mail till : info@opeopen.nu eller ring Göran Haraldsson på tel: 070-317 65 48

Organisatörer

Flygdagen Ope Open med Fly-In anordnas av Östersunds Flygklubb i samarbete med Östersunds Segelflygklubb, Östersunds Modellflygklubb, Östersunds Fallskärmsklubb, Jemtlands Veteranbilklubb, Flyg och Lotta Muséet och Teknikland.